Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve tuzakçı gibi malzemelerden strüktürlmış kısık bir bapdır.

Safi olarak anlamanız karınin bayağıya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kat sayısı: Binaların yamaç nüshası bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir pare ivedi çıkış bapsı arsa almalıdır. Yüksek katlı bünyelarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Yangın kapımızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya güzel ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu gidiş muayene edilmelidir. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) baz amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir Yangın Çıkış Kapısı taşlıkndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini dikilmek veya olanaklı başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı olabilir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân Yangın kapısı istanbul katkısızlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüksek kalite Yangın Kapısı ve en yaraşır bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Panik bar sayesinde karınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page